About

Voor degenen die mij nog niet kennen. Ik ben Lavinia en al sinds klein meisje gek op koken en bakken, kortom alles wat maar met eten en drinken te maken heeft kan je mij voor wakker maken. Het geeft rust in mijn drukke leventje en ik vind het heerlijk om voor vrienden te koken met alle gezelligheid van dien. Ik haal mijn inspiratie overal vandaan: boeken, tijdschriften, restaurants, vrienden, familie, you name it. Ik vind vooral verschillende culturen interessant en kan urenlang in een kookboek staren en het boek volplakken met post-its voor nieuwe ideeën!

Ik dank mijn moeder voor het feit dat biologisch eten met de paplepel is ingegoten. Er werd bijna niet gekookt met behulp van kant-en-klare pakjes. Daardoor ben ik zelf ook veel bewuster van wat ik eet. Ik mijd zoveel mogelijk: plofkip, slechte E-nummers, verzadigde vetten en snelle koolhydraten. Tuurlijk zit ik ook vaak genoeg met een reep chocola op de bank, maar zolang ik maar weet dat het niet elke dag kan is dat goed.

Deze blog staat in teken van mijn dagelijkse leventje en lekkere simpele gerechten. De boodschap die ik wil overbrengen is dat koken niet moeilijk hoeft te zijn!

Voor tips, vragen en/of opmerkingen kan je altijd een berichtje achterlaten of een email sturen naar: info@laviniacooks.com

Have fun op mijn blog!

Close