Hoe ga ik te werk?


Als hormooncoach begeleid ik vrouwen naar een hormoonbalans waarbij zij weer lekker in hun vel gaan zitten, en alle energie weer mag gaan stromen. Uit ervaring met PCOS, weet ik hoe het kan zijn om hormonaal overhoop te liggen. Deze ervaring, en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie Hormoon Therapie en een studie Orthomoleculair gevorderd, pas ik toe op mijn cliënten binnen mijn trajecten en online programma’s en cursussen.  

Daarnaast ben ik werkzaam als cyclus expert en heb ik meerdere succesvolle cursussen gehost over het Eten & Leven volgens de cyclus. Momenteel heb ik een volwaardig programma, “Cyclus in Flow“, gemaakt waarin een intieme groep vrouwen in 12 weken tijd, een deepdive maken in hun cyclus en leefstijl. Hier wordt de bewuste vrouw helemaal ondergedompeld in de magische wereld van de vrouwelijke cyclus. Ook zal er veel aandacht worden besteed aan voeding, omdat dit een grote rol speelt in het in balans brengen van hormonen.

 Op Instagram kun je mijn persoonlijke leven volgen, en deel ik veel tips over hormonen en de cyclus. Het blijft een fijn platform om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en de boodschap over te brengen, dat het echt mogelijk is om je hormonen en cyclus in balans te krijgen. Je leven gaat er zo anders uitzien als de donkere wolken verdwijnen en er weer ruimte wordt gemaakt voor zonneschijn. 

Ik gun elke vrouw dat zij lekker in haar vel zit, en haar lichaam met haar prachtige intuïtieve signalen, door en door kent. Zij haar eigen keuzes kan maken en grenzen kan aangeven, zodat zij en haar omgeving weten waar ze aan toe zijn. Dat is mijn missie. 

Liefs,

Lavinia

 

Waar kan ik jou mee helpen?

Klik op de afbeelding om door gelinkt te worden naar de juiste pagina.  

Voedings- en Lifestyle Trajecten 

Recept Ontwikkeling

Private/Retreat Chef

Lees hier wat mijn klanten zeggen

Working with Lavinia Frantzen has dramatically improved my life and overall health. Her personalized meal plans are accommodating to all dietary needs and the food she provides is always fresh and delicious. After delivery my kitchen is stocked with nutritious food, making it easier to eat right with a very busy schedule. Lavinia is creative with her recipes and is extremely knowledgeable of all diets, specializing in hormone balancing. Along with creating her personalized recipes, she also advises on foods to avoid/include in my daily life. She is warm, compassionate and truly cares about the people she works with. I highly recommend Lavinia’s food service to anyone who is on a journey to better health. 

Michelle J.

Heel blij met deze vrouw aan mijn zij! Lavinia kookt als private chef bij onze retreats; het is zó fijn om de zorg over het eten aan haar te kunnen overdragen! Lavinia neemt haar werk serieus en doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het allemaal piekfijn loopt. Ik heb er in ieder geval nauwelijks omkijken naar en dat zorgt ervoor dat ik me goed kan focussen tijdens het retreat. Nogmaals, super fijn dus! Ik kijk ernaar uit tijdens de volgende retreats weer met je te mogen samenwerken. <3

Lydia Niestadt

Down To Earth Retreats