Een transformerende reis langs jouw cyclus: "Cyclus in Flow"

 

Met een intieme groep vrouwen, 12 weken lang, een reis maken langs de vrouwelijke cyclus en haar magische schatten. Het ligt allemaal schuil in jou en je bent het waard om weer in je kracht te komen te staan.

meer informatie

Cyclus in Flow start op 1 februari 2023

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Is dit herkenbaar voor je?

» Je wilt dieper tot jezelf komen en je lichaam beter leren kennen 

» Je wilt korte metten maken met hormonale moodswings

» Je wilt je laten onderdompelen in de wereld van jouw lichaam, en af van die vage klachten

» Je wilt van controle naar vertrouwen

» Je zou meer rust in je leven en mind willen ervaren

» Je PMS klachten komen ergens vandaan en je wilt dit tot op de bodem uitzoeken

 

» Je zou graag je menstruatie willen omarmen

» Je wilt goed in je vel komen te zitten en meer vertrouwen

» Je wilt connecten met andere gelijkgestemde vrouwen

» Je wilt bewuster in het leven staan en bent hier meer dan klaar voor

» Je voelt dat jij de sleutel bezit tot een ingrijpende verandering in je leven

Dit alles heb jij in je, mooie lieve vrouw. En ik help je erbij om tot dit diepe innerlijk weten te komen en blijvende veranderingen aan te brengen in je leven.

 

 

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt:

1.

Je bent je meer bewust van hoe je vrouwelijke cyclus werkt en hoe je deze optimaal voor jou kunt laten werken.

Aan het eind van dit programma zul je een veel beter beeld hebben van hoe jouw cyclus werkt, en hoe je deze zo goed mogelijk voor jou kan laten werken. Ook zal je jouw oude overtuigingen kunnen ombuigen naar overtuigingen die je helpen om bewust en krachtig in het leven te staan. 

 

2.

Je kunt beter voor jezelf zorgen en bent je meer bewust van wat jij en je lichaam nodig hebben. 

Tijdens het programma neem je afscheid van een oude ik, en voel je je veel meer in je vrouwelijke kracht staan dan ooit tevoren. Als je volgens je cyclus gaat leven ervaar je meer energie, je bent effectiever en doet dingen op de juiste momenten (minder energie lek). Ook zul je een manier hebben waardoor dit een leefstijl voor het leven wordt. 

3.

 Je voelt je minder geleefd, en zal liefdevol je grenzen aangeven. 

In het programma zal naar voren komen hoe het kan voelen om geleefd te worden. Geleefd door onze omgeving, en door onszelf. Je bent in staat je perfectionisme los te laten en leeft meer vanuit jouw vrouwelijke intuïtie. Je hebt meer invloed en weet hoe je liefdevol grenzen kunt aangeven.

 

Wat zit er allemaal bij? 

» Duur: 12 weken, onderverdeeld in drie maandthema’s waarbij je stapsgewijs een prachtige reis gaat maken door jouw mind & cyclus  

»live sessies; vrouwencirkels via Zoom, met een intieme groep vrouwen waar alles in vertrouwelijke sfeer gedeeld mag worden. 

» 3 live Q&A’s waar je al je vragen kunt stellen (dit is ook mogelijk tijdens het programma in de community)

» Live Ecstatic dance sessie via Zoom  

» Krachtige ingesproken meditaties, die je gaan helpen in jouw proces 

» Werkboek per maandthema met opdrachten en (video)lessen

»  Een groot onderdeel over Voeding + hormoonproof recepten & handig overzicht met voedingsmiddelen die jouw hormonen positief beïnvloeden

» Een welkomstpakket t.w.v. 79 euro 

» Minimaal 1 jaar toegang tot de content uit het online programma  

» Levenslang toegang tot de online community met gelijkgestemde vrouwen

BONUS:

» Een powerful Healing breath journey door Wietske Bakker (Sistherhood club) 

» Yin Yang Yoga sessie met Menieke van Yoga Patterns, gericht op de psoas spier, en ontspanning 

» Masterclass Essentiële oliën & hormonen + emoties 

& meer gastsprekers

 

Voor wie is dit programma?

Voor vrouwen die afscheid willen nemen van oude overtuigingen die ze niet verder brengen. Je bent je bewust dat er meer is, en je wilt niet langer het slachtoffer zijn van je klachten. Je wilt vooruit en vanuit jouw eigen creatie kracht jouw cyclus leren kennen zodat zij voor je kan werken in plaats van tegen je. 

Je wilt meer en dieper dan een korte (instagram) cursus, je voelt dat je behoefte hebt aan begrip en steun van andere likeminded vrouwen, en hecht grote waarde aan investeren in jouw welzijn en gezondheid.

»  Je wilt meer weten willen komen over jouw cyclus, en hoe de vrouwelijke cyclus in jouw voordeel kan gaan werken.

» Je wilt afscheid nemen van slachtoffergedrag en het gevoel dat je geleefd wordt, door jezelf of je omgeving. Je zult leren liefdevol grenzen aan te geven, zonder schuldgevoel te krijgen.

» Je wilt een balans voelen in “aan” en “uit” staan en meer in lijn met jouw intuïtie leven. 

» Je wilt dichterbij jouw natuur leven, zonder daarbij zweverig te worden. Je zult je meer gegrond voelen dan ooit tevoren, en snapt eindelijk wat voor voordeel deze cyclus methode heeft. 

 

Hi, ik ben Lavinia.

Mijn hormoonbalans was al in de pubertijd een rommeltje.

Mijn menstruatie bleef uit tot mijn zestiende, en dat kwam op gang door acupunctuur. Tien jaar later werd PCOS gediagnosticeerd. Ik ben vanaf 2017 volgens mijn cyclus gaan eten en leven, en dat gaat mij zo goed af, dat ik hier nu vrouwen 1-op-1 in begeleid. Het gaat niet alleen over voeding & leefstijl. Ik heb veel innerlijk werk gedaan, en daarmee begon ik tien jaar geleden al. Dit is een groot onderdeel van jezelf transformeren, om oude patronen los te kunnen laten. En nu wil ik jullie laten meenemen op deze prachtige reis langs de schatten die jouw cyclus te bieden heeft, jouw natuur. Ik gun jou ook dat je kunt gaan communiceren met je lijf, en je cyclus als krachtbon kunt gaan inzetten.

Waarom heb ik dit programma gemaakt?

Dit programma is ontstaan, vanuit een succesvolle en uitverkochte cursus die ik eerder een paar keer heb gehost. Ik voelde dat er meer nodig is om het leven volgens je cyclus eigen te maken. Een diepere reis naar binnen, waar je jezelf ook gaat tegenkomen. Zonder donker, geen licht. Ik wil elke vrouw laten ervaren wat ik zelf ervaar, van het leven en eten volgens mijn cyclus. Ik heb niet alleen mijn PCOS onder controle gekregen, ook mijn relaties met familie, vrienden en partner zijn er stabieler op geworden. Door bewust te worden dat ik na de eisprong een stap terug kon nemen, had ik minder last van stemmingswisselingen en mijn omgeving ook. Ik vond het lastig om grenzen aan te geven, en belandde daardoor bijna in een burn-out. Ik hield teveel rekening met anderen en cijferde mezelf weg. Door liefdevol mijn grenzen aan te geven, weet iedereen waar ze aan toe zijn. 

Ik zie nog steeds veel vrouwen leven volgens hun agenda en hoofd. Er wordt bijvoorbeeld vaak gezegd “ik moet een X aantal keer per week sporten”. Als je dit zegt, luister je dan naar je lichaam of naar je hoofd? Wat als jouw lichaam helemaal geen puf heeft en wilt rusten? Het lichaam geeft veel signalen af, en door te gaan leven met onze cyclus ga je die signalen veel beter herkennen. Uiteindelijk wil je meer en meer gaan leven naar de signalen die je lichaam afgeeft, en minder vanuit een “moetje” dat in je hoofd ronddwaalt. 

Overzicht van het programma & prijzen:

We gaan een prachtige deepdive maken in onze cyclus, met een intieme groep gelijkgestemde vrouwen. Jij verdient het om echt afscheid te nemen van oude overtuigingen en jouw gelukkige leven te leven. Leven volgens je cyclus is een tool die je nooit zult verleren, sterker nog, het wordt je nieuwe natuur. Leven volgens de natuur, het kan lieve vrouw.

Maand 1 – De Cyclus & Mindset 

Tijdens de eerste maand maken we een deepdive in onze cyclus, bespreken we alle ins en outs over de cyclus en gaan we aan de slag met onze overtuigingen. We bespreken in deze module alle vier de fasen/seizoenen van de cyclus, en ik ga je precies vertellen hoe je de cyclus methode kunt gaan inzetten. Je kunt direct van start met jouw cyclus, omdat de modules hierna betrekking hebben op elke vrouw, ongeacht waar zij zit in haar cyclus. 

» Openingsceremonie van 1,5 uur, de kracht van delen met een mooie groep gelijkgestemden vrouwen zal al vanaf dit moment zo voelbaar zijn. 

» Online vrouwencirkel van 1,5 uur waar we alles mogen delen met elkaar en alles mag zijn wat er op dat moment uit komt.

» Prachtige persoonlijke meditatie 

» Online Q & A aan het eind van de maand

» Werkboek met opdrachten die gericht zijn op de cyclus & mindset 

» Cyclus Planner 

» & nog veel meer

Maand 2 – Voeding & Leefstijl

In de tweede module bespreken we welke voeding je het beste kunt eten per fase van je cyclus, en we gaan in deze maand heel diep inzoomen op theorie en praktijk. Ook besteden we aandacht aan beweging en selfcare. Ik heb drie jaar als private chef hormoonproof gekookt voor particuliere klanten en op retreats in binnen- en buitenland. Vanuit die ervaring zal ik jullie laten zien hoe je gemakkelijk maaltijden voor jezelf kunt maken, waarbij je ook nog tijd overhoudt voor andere dingen.  Jij verdient het aller beste, en aan selfcare tips, speciaal voor een fijne hormoonbalans, zal het niet ontbreken!

» 2x Online vrouwencirkel van 1,5 uur waar we alles mogen delen met elkaar en alles mag zijn wat er op dat moment uit komt.

» Online Q & A aan het eind van de maand

» Online Ecstatic Dance sessie waarbij we helemaal van ons hoofd in het lijf gaan

» Prachtige persoonlijke meditatie 

» Online yogasessie door Menieke van Yoga Patterns

» Werkboek met opdrachten die gericht zijn op de voeding & leefstijl 

» Recepten per fase van de cyclus, specifiek voor deze cursus ontwikkeld + weekmenu voorbeeld 

» Workout schema per fase van de cyclus

» & nog veel meer

Maand 3 – Implementatie & Verankering

Tijdens de derde maand gaan we verdiepen en alle kennis die we tot ons hebben genomen laten landen. De een zal al meer met haar cyclus hebben gewerkt dan een ander. Tijdens deze maand krijg je de ruimte om nog meer te gaan leven vanuit vertrouwen en liefde. Je zult tijdens deze maand ook al veranderingen gaan opmerken. We hebben dan immers al twee volledige cycli doorlopen met de groep vrouwen. Het is zo magisch, en dat zul je vooral gaan ervaren in deze maand. 

» 1x Closing vrouwencirkel van 1,5 uur, waar we samen het programma afsluiten met de fijne groep vrouwen waarmee je een geweldige reis hebt gemaakt. 

» 1x Online vrouwencirkel van 1,5 uur waar we alles mogen delen met elkaar en alles mag zijn wat er op dat moment uit komt.

» Online Q & A aan het eind van de maand

» Prachtige persoonlijke meditatie 

» Powerful healing breath journey (breathwork sessie) door Wietske Bakker van Sisther

» Werkboek met opdrachten die gericht zijn op de verankering & gronding 

» Een prachtig ebook met recepten en weekmenu’s waarmee jij na het programma in volle vertrouwen het nest kan verlaten. 

» & nog veel meer

 

 Cyclus in Flow

De waarde van dit aanbod ligt op 1700 euro en ik bied het nu aan voor:

749 euro (earlybird prijs)

Dit krijg je ervoor:

» 10 waardevolle deepdive live vrouwencirkel sessies via Zoom, met gelijkgestemde vrouwen 

» reflecterende opdrachten en lessen, verdeeld over drie modules

» Theorie en praktijklessen over voeding & leefstijl (inclusief eBook met recepten)

» begeleidende meditaties en visualisaties 

» feedback momenten (persoonlijk, en in de online community) 

» Welkomstpakket t.w.v. 79 euro 

» Bonus: prachtige gastspreker sessies, waaronder:

Healing Breath Journey door Wietske Bakker
Yoga sessie door menieke van Yoga Patterns
De wereld van Ayurveda en de cyclus door Hanneke Peeters (Rock Your World)
& meer

*Betaling in drie termijnen is mogelijk

Cyclus in Flow Exclusive

De waarde van dit aanbod ligt op 2297 euro en ik bied het nu aan voor:

999 euro (5 stuks beschikbaar)

Dit krijg je ervoor:

» Alles van het cyclus in Flow programma (zie hiernaast)

» 1 EMB bloedtest

» Twee 1-op-1 consulten (intake + nabespreking)

» Adviesrapport op maat n.a.v. jouw test resultaten

** De test wordt in de eerste maand van het programma afgenomen. Dan kun je in de tweede maand als we bij voeding & leefstijl aankomen, direct van start met de persoonlijke adviezen.

* Betaling in drie termijnen is mogelijk

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen

Wat hebben anderen gehad aan mijn adviezen, voedings- en lifestyle coaching. Zowel 1-op-1 als in de succesvolle cursussen die ik al heb gegeven. Hoe omschrijven mensen mijn werkwijze en kundigheid? Lees hieronder hun ervaringen. 

Deze cursus is ontzettend verhelderend. Je gaat meteen aan de slag om alle tips en tricks rondom je hormonen, in te plannen voor jouw cyclus. Je maakt het direct persoonlijk en dat maakte voor mij écht het verschil. Er zijn tegenwoordig zoveel tips te vinden op internet/social media, maar hoe je die het beste kunt toepassen dat leer je hier. Eigenlijk maak je je eigen handleiding voor je cyclus. Het contact met Lavinia is fijn. Ze is heel toegankelijk, lief, behulpzaam en maakt tijd voor vragen tijdens de cursus. Omdat dit in de vorm van een Q&A ging leerde je ook weer van je medestudenten. Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd en heb het ook al aan meerdere vriendinnen getipt.

Michelle B.

Leven volgens je cyclus is een vernieuwend en verdiepend concept waar veel vrouwen op een zachte vrouwelijke manier met hun cyclus de diepte in kunnen gaan. Het is een mooi concept wat ieder op z’n eigen tempo mag doen, als het maar binnen de weken valt dat de cursus open staat. Dat laatste kan lastiger zijn als je niet geheel toegewijd te werk gaat bij deze cursus. Maar zorgt er ook voor dat je je wel tijdelijk onderdompelt in de wereld van je cyclus. Ook ik als collega van Lavinia heb ik mooie waarden uit deze cursus meegenomen. Zowel voor mezelf als PCOS ervaringsdeskundige en als hormoontherapeut met een eigen praktijk

Linda

Zo blij dat ik mezelf de cursus Eten & Leven volgens je cyclus cadeau heb gedaan! Ik wist al aardig wat over hormonen en de vrouwelijke cyclus en dit was een hele fijne aanvulling. De werkboeken en posts staan vol met fijne vragen, opdrachten, nieuwe informatie en praktische tips en tools om het leven volgens je cyclus meer te integreren in je leven. Lavinia’s fijne energie gecombineerd met alle kennis die ze deelt in deze cursus hebben mij enorm geholpen en gemotiveerd om nog dieper in het onderwerp te duiken en dingen in mijn leven te veranderen zodat ik uiteindelijk een regelmatige cyclus kan krijgen. Als je meer wil leren over je cyclus – ongeacht hoeveel je er al van weet – en wil weten hoe je alle informatie in de praktijk kan toepassen, raad ik deze cursus zeker aan! – Michelle

Michelle S.

Een hele fijne en leerzame cursus met modules die je zelf kan inplannen wanneer jij zin hebt ermee aan de slag te gaan. Lavinia legt duidelijk uit, gebruikt persoonlijke voorbeelden, is super deskundig en een fijn persoon om naar te luisteren. De onderwerpen hebben mij veel meer inzicht en grip op mijn cyclus gegeven. De Q&A’s waren niet alleen leerzaam maar zorgden er ook voor dat je voelt dat je niet de enige bent met bepaalde vraagstukken. Ik kan echt zeggen dat ik meer grip heb op mijn cyclus en de fases veel beter aanvoel en nu op een juiste manier kan inzetten!

Merel

Deze cursus is zo’n “eye-opener” geweest. Ik was al bezig met bewust leven en goed naar mijn luisteren maar nu heb ik nog meer handvatten gekregen en heb ik echt een inzicht gekregen hoe het vrouwelijk lichaam eigenlijk echt het beste gedijd en happy is! Ik heb je heel veel vragen gesteld tijdens de cursus en ik heb het gevoel dat je altijd de tijd voor me nam en je hebt me ontzettend geholpen en inzichten gegeven. De dingen die ik in deze cursus heb geleerd zal ik voor de rest van mijn leven toepassen!

Quirine

Geweldige cursus waarin Lavinia met heel veel passie veel waarde geeft. Een must voor iedere vrouw als je het mij vraagt.

Sabine

Ik heb de cursus als laagdrempelig en nuttig ervaren. Het eten naar je cyclus is nieuw voor me evenals de 4 fasen die je mooi uiteen hebt gezet in je instagram. Wat ik alleen graag meer had willen zien was een uitgebreider menu met recepten. Nu zag ik een paar losse recepten voorbij komen, maar dat maakt het nog steeds lastig voor een leek om te bedenken hoe te eten in een week. Ik vond de Q en A’s ook leuk en nuttig al kon ik ze niet allemaal bijwonen . Verder ben je betrokken en reageer je altijd snel op vragen :). De prijs was ook erg prettig. Ik heb bijna alle modules uitgeprint en ga er nog even goed voor zitten. Meeste wel doorgenomen al.
Karin

De cursus geeft een overzichtelijk kader hoe ‘eten en leven volgens je cyclus’ in elkaar zit. Als je het basisprincipe begrijpt, kun je het zelf gaan afstemmen op jouw ritme en cyclus en week na week dit steeds meer finetunen. Net zolang tot je hebt bereikt wat je wilt bereiken :-)! Het afstemmen is wel een uitdaging, omdat het gepaard gaat met verandering(en) en verandering kost tijd, energie en geduld. Om vol vertrouwen voorwaarts te blijven gaan, is de groepsapp, waarin gedeeld kan en mag worden heel fijn. Dit laatste vond ik bij ons wat aan de minimale kant, waardoor ik (nog niet) alles uit de cursus heb gehaald wat erin zit. Gelukkig blijft het account nog open tot aan de kerst, waarbij ik hoop nog momenten/motivatie te vinden om de laatste verdiepingsslag te maken. Tot slot; al het materiaal is zichtbaar met zorg & aandacht gemaakt. De liefde straalt ervan af <3, dankjewel Lavinia voor je inzet en betrokkenheid! Liefs
Marleen

Ik vond het een hele fijne en waardevolle cursus met veel eye openers. Ik heb veel meer kennis van mijn vrouwelijke cyclus en kan nu ook beter accepteren wanneer ik mij teneergeslagen of moe voel. Ook kan ik meer genieten van momenten dat ik juist veel energie heb of creatieve uitbarstingen heb. Lavinia heeft heel veel kennis en beantwoord met veel aandacht en tijd alle vragen. De q&a’s zijn hiervoor erg fijn, ook om de ervaringen en vragen van andere deelnemers te horen. Ik ben dus erg enthousiast!
Lammie

Veelgestelde vragen
Kan ik het programma volgen als ik geen of een onregelmatige cyclus heb?

Ja zeker! Het is mogelijk je cyclus weer terug te krijgen, en in balans te krijgen door in de wondere wereld te stappen van de cyclus en haar schatten. De methode die ik toepas heeft al ontzettend veel vrouwen blijvend geholpen. Ik ben daar zelf het levende bewijs van.

Blijft het programma beschikbaar nadat het is afgerond?

Je krijgt een jaar toegang tot alle content die je tijdens het programma krijgt aangereikt. Ook de community van deze groep zal blijven bestaan. 

Ik ben net bevallen en cyclus blijft nog uit, is het programma dan geschikt?

Je kunt het programma volgen nadat je bent bevallen, maar ik zou het rustig aan doen. Ik zou wel aanraden minimaal 6 weken te wachten na je bevalling, zodat je een rustige kraamtijd hebt gehad. Je kunt het hele programma volgen en het later implementeren. Zeker als je borstvoeding geeft heeft je lichaam andere behoeftes dan vrouwen die niet net zijn bevallen. Ik denk uiteraard graag mee.

Ik slik de anticonceptiepil of gebruik een andere vorm anticonceptie. Kan ik dan meedoen?

Je kunt meedoen als je de anticonceptie gebruikt. Wees je wel bewust dat er geen ovulatie fase is in dit geval, maar je kunt zeker meedoen zodat je lichaam meer in balans is, en de lever wordt ondersteunt. Het kan ook helpen als je al een tijd zit na te denken om te stoppen met anticonceptie. Dan ben je alvast voorbereid op het leven volgens je cyclus.

Ik lees al veel over leven volgens de cyclus, is het programma dan nog interessant?

Dit online programma is juist super geschikt als je al meer bewust bezig bent met het leven volgens je cyclus. Alleen al de online vrouwencirkels zijn zo waardevol om nog meer in te tunen met gelijkgestemde vrouwen, en je zult ook op andere vlakken werken, die alleen maar positief bijdragen aan wat je nu al doet. Ik zal mijn ervaring ook delen, en veel tips geven die je nog niet wist.

Ook als je nog niks erover hebt gelezen en nieuw bent is het programma enorm aan te raden. Het programma is in drie delen opgedeeld, en we besteden in het begin veel tijd aan de cyclus & mindset. De vrouwen die al bewuster op dit vlak werken, kunnen je mee op sleeptouw nemen en daarom is de community ook zo waardevol. 

Geef je ook tips qua voeding die kan bijdragen aan een prettige cyclus?

Ik geef heel veel tips rondom voeding tijdens het programma. In het eerste deel tunen we eerst vooral in op de mindset en de cyclus zelf. In de maanden erna gaat de focus vooral op voeding en leefstijl. De juiste voeding is key, en kan enorm bijdragen aan een fijnere cyclus, en prettige hormoonbalans.

Zwanger worden duurt langer dan verwacht, kan dit programma daar positief aan bijdragen?

Dit programma kan je meer inzicht geven in hoe jouw cyclus op het moment is. De online vrouwencirkels kunnen ook als heel prettig worden ervaren tijdens de reis die je aan het maken bent.

Daarnaast door meer met je cyclus te gaan leven, en je cyclus te optimaliseren, kun je de kans op een zwangerschap vergroten. Ik zou dan ook een EMB test met 1-op-1 consulten met mij adviseren, om de oorzaak beter te onderzoeken waardoor het zwanger worden tot op heden niet is gelukt.

Zijn de recepten uit het programma ook geschikt voor mijn gezin?

Zeker! Je krijgt hele handige lijstjes die je op de koelkast kunt hangen, zodat je partner en het gezin er ook bij betrokken kunnen worden.