Ook kans maken op een gratis Selfcare Call?

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om met PCOS te leven. Zeker als je net de diagnose hebt gekregen. Je weet even niet meer waar je het zoeken moet en wat je moet doen om weer een natuurlijke cyclus terug te krijgen.

De gynaecoloog geeft je als advies weer te starten met de pil en terug te komen wanneer je zwanger wilt worden. Maar wat als je nog niet zwanger wilt worden, en je gewoon goed wilt voelen én een normale cyclus wilt?

Uit ervaring weet ik dat het mogelijk is zonder anticonceptie je cyclus en ovulatie weer up to date te krijgen. Door mijn voeding en lifestyle aan te passen ging mijn cyclus van 455 dagen naar 30 dagen, en zit ik beter in mijn vel dan ooit tevoren!

Ik gun het jou ook om je eerste stap te kunnen zetten naar een gebalanceerd leven waarbij voedzame voeding en een gezonde lifestyle centraal staan.

Elke maand kun je kans maken op een gratis “Selfcare Call” gesprek van 45 minuten. Vul hieronder je gegevens in – je schrijft je dan direct in voor mijn nieuwsbrief – om kans te maken op een van de twee gesprekken per maand!