Informatie Hormoon Test Pakketten

Direct bestellenMeer informatie
Hormoon Test Pakktten

Wil je je hormonen testen, maar weet je niet waar je dit kunt doen?  Het is mogelijk op andere betrouwbare manieren je hormoonwaarden te laten testen.  Ik heb drie test pakketten in samenwerking met Wellboard samengesteld. Deze pakketten zijn voor vrouwen die willen weten of hun hormonen in balans zijn, hormonale klachten ervaren, PCOS denken te hebben of zich willen voorbereiden op een zwangerschap. De zogeheten pre-conceptie fase. 

Veel gehoorde hormonale klachten

» Vermoeidheid

» Onregelmatige cyclus / Geen cyclus

» Stemmingswisselingen (PMS)

»  Slapeloosheid

»  Pijnlijke menstruatie

»  Paniekaanvallen

»  Depressieve klachten

»  Haaruitval

»  Acne

»  Suïcidale gedachten (PMDD)

 Deze veelgehoorde klachten zijn voor een vrouw heel vervelend. Er is soms zelfs sprake van PMDD, dit is een nog heftigere variant van PMS. Vaak wordt anticonceptie voorgeschreven om de klachten tegen te gaan, maar uiteindelijk verhelp je niet de oorzaak. Door je hormoonwaarden in kaart te brengen, kun je hier zelf mee aan de slag. Je krijgt weer grip op je eigen lichaam. 

Door je hormoonwaarden te meten kan er gericht advies worden gegeven op maat, waarbij voeding en leefstijl centraal staan.  

Hormoon Test Pakketten

Mijn verhaal

In 2013 kreeg ik de diagnose PCOS, en ik ben tot de dag van vandaag blij dat ik dit op een natuurlijke wijze onder controle heb gekregen. Ik zal jou als hormooncoach en cyclus expert gaan voorzien van adviezen op basis van je hormoonwaarden, en ik zal je adviseren hoe je jouw hormonen weer in balans kunt krijgen met de juiste voeding- en leefstijl op maat. 

Het is nou eenmaal niet mogelijk als vrouw enkel volgens de  24 uurs klok te leven. De vrouwelijke cyclus kent vier fasen. Tijdens elke fase zijn er weer andere hormonen dominant, en dat vraagt om een andere aanpak betreft voeding en leefstijl.  In mijn adviezen zit altijd de cyclus methode verwerkt. Met deze methode heb ik al veel cliënten, met veel positieve uitkomsten, kunnen begeleiden. Niet alleen keerde de cyclus vrij snel terug, zij hadden ook veel minder last van huidklachten, moodswings en cravings door een verstoorde bloedsuikerspiegel.