1-op-1 sessie van 30 minuten

 

Benieuwd hoe je essentiële oliën kunt inzetten ter ondersteuning van een gezond en krachtig leven en hormoonbalans? 

Ja dit wil ik
Essentiële oliën voor een natuurlijke gezondheid 

Benieuwd hoe je essentiële oliën kunt inzetten ter ondersteuning van een gezond en krachtig leven & hormoonbalans? Hoe je je werkplek, huis- of slaapkamer een sfeer kunt geven die je ondersteunt?  

Opbouw 1-op-1 sessie:

 » Dieper ingaan op jouw specifieke wensen

»  Persoonlijk plan / Consult op maat  

»  Wat heb jij nodig emotioneel/fysiek en hoe kun je deze oliën daarvoor inzetten 

» Duur: half uur

BONUS:

»  Gratis PDF (128 pagina’s) met 120 verschillende oliën uitgelegd. Per olie staat zowel de fysieke als wel de mentale werking uitgelegd plus hoe je de olie inzet. 

 

 

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen

Wat hebben anderen gehad aan mijn adviezen, voedings- en lifestyle coaching. Hoe omschrijven mensen mijn werkwijze en kundigheid? Lees hieronder hun ervaringen. 

Toen ik een fijne diffuser aanschafte begon mijn zoektocht naar fijne essentiële oliën.
Ik vond lavendel, tea tree en rozemarijn altijd erg fijn ruiken, maar merkte al gauw dat er veel verschil zat in de kwaliteit van de oliën. Toen kwam ik bij de oliën van DoTerra. Wauw! Wat een intensiteit, ongekend. Sinds ik hiermee heb kennisgemaakt wil ik niks anders meer. Ik ontdekte dat je ook enkele drupjes op je huid kunt gebruiken. Dit vind ik vooral met de peppermint fantastisch. 3 druppels op m’n hand, vervolgens tegen m’n voorhoofd houden, en weg hoofdpijn en zwaar gevoel. De geur uit m’n handen ruiken geeft een instant fris en helder gevoel. Ik ben fan en geloof dat het voor nog zoveel meer is in te zetten dan ik weet.

Linda

Ik heb al jaren problemen met mijn darmen. Na 1 keer de olie gebruikt te hebben merkte ik al resultaat. Nu twee jaar verder ben ik helemaal medicijnvrij!

Mariella B.

Het is zo fijn om op ieder moment je mindset te kunnen beïnvloeden op een positieve manier. Bijvoorbeeld als ik in de ochtend chagrijnig wakker word en zonder motivatie. Heerlijk de diffuser aan met een munt en citrusgeur. En ik ben er!

Carla H.

Soms kan ik zo druk zijn in mijn hoofd. Dan weet ik even niet meer waar ik op moet focussen. Ik smeer dan mijn voeten dan in met Frankincense en lavendel en ruik ook even aan mijn handen. Dan kom ik helemaal tot rust en kan ik weer keuzes maken.

Danielle L.