Laat mij je helpen bij de begeleiding in het terugvinden van je natuurlijke hormoonbalans. 

Het valt mij al jaren op dat vrouwen niet meer weten waar ze het zoeken moeten, betreft het verkrijgen van een normale hormoonbalans. Zelf heb ik in 2013 de diagnose PCOS gekregen, en ik had twee keuzes: weer aan de pil gaan, of mijn lichaam zichzelf laten genezen d.m.v. voedings- en lifestyle aanpassingen? Het werd natuurlijk de tweede keuze. Het heeft jaren gekost, te zijn waar ik nu ben. Mijn cyclus ging van 450 dagen naar 30 dagen! Naast veel zelfstudie heb ik tijdens het volgen van de studie hormoontherapie nog meer kennis vergaart betreft hormonen, en het zelfherstellende vermogen van ons lichaam. Ik begeleid vrouwen vanuit de kennis die ik wetenschappelijk heb opgedaan, en vanuit mijn eigen ervaring met een hormonale disbalans. Het is een verandering voor je leven, wat je zoveel rust zal geven. Ik gun iedere vrouw dat geluk! 

Voedings- Lifestyle Trajecten

Wat houdt een voedings- en lifestyle traject in? 

 Er zijn twee verschillende trajecten, waar je uit kunt kiezen. Tijdens het voedings- en lifestyle traject van drie maanden zal ik je drie maanden lang begeleiden bij het behalen van een betere hormoonbalans . Deze tijd is nodig je lichaam te laten wennen aan verandering, zodat je deze lifestyle voor altijd kunt blijven vasthouden. We kijken niet alleen naar voeding, maar ook naar hoe sporten, slapen en selfcare je hormonale balans nog positiever kunnen beïnvloeden. De EMB bloedtest test zit ook inbegrepen bij het lange traject. Deze bloedtest zullen we aan het begin afnemen, zodat ik een plan op maat voor jou kan opstellen. Met behulp van het hormoon herstelplan van drie weken gaan we eerst kijken of er bepaalde voedsel intoleranties zijn. Als je al heel veel doet aan je voeding en lifestyle, maar heb je net even dat zetje nodig? Dan is wellicht het kortere traject meer op jou van toepassing. Tijdens dit traject gaan we vooral focussen op eten en bewegen volgens je cyclus, ook al is er nog geen cyclus. 

Hoe weet ik of dit traject iets voor mij is? 

» Je hebt al een lange tijd last van je hormonen (bijvoorbeeld PCOS, PMS, menopauze klachten, acne etc.)
» Je hebt een kinderwens, maar zwanger worden lijkt niet te lukken op de natuurlijke manier.
» Je hebt een onregelmatige cyclus, of helemaal geen cyclus, en wilt dit oplossen met voeding & lifestyle.
» Stress is een groot onderdeel van je leven, en je bent op zoek naar meer rust en regelmaat.
» Je wilt gezond eten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en merkt dat je vaak te druk bent om lekker voor jezelf en/of familie te koken. 
» Je slaapt slecht en neigt naar het gebruik van slaapmiddelen. Stiekem weet je wel dat dit niet de oplossing is.
» Je wordt altijd moe wakker en weet niet waar het vandaan kan komen.

Nog even op een rij:

Weekmenu's & Recepten

Tijdens mijn trajecten krijg je naast een advies rapport, weekmenu’s en recepten. Ik geef je ook de ruimte zelf gerechten te bedenken met de extra recepten en ingrediëntenlijst die in het plan staan. In het rapport staat duidelijk wat je het beste kunt eten per week. Bij het “traject compleet” krijg je vele extra guides die ondersteunend werken, je lifestyle voor eens en altijd aan te passen. Ook ga je in drie weken je hormonen resetten en voedsel intoleranties opsporen met een speciaal plan. Tijdens beide trajecten, is het mogelijk 24/7 vragen te stellen per mail of whatsapp. 

l

Advies Rapport op maat

 Bij elk traject krijg je een advies rapport op maat. Bij het grote traject wordt dieper ingegaan op slaap, ontspanning en beweging. Je zult dus meer handvatten krijgen naast alleen een voedingsadvies. Bijvoorbeeld, een client heeft lang met een burn out geworsteld en merkt dat haar hormonen uit balans zijn. Dan kijk ik eerst naar hoe we meer rust kunnen inbouwen, alvorens we direct op een nieuw eetschema overstappen. Naast het rapport zijn er ook coach calls. Bij het “traject compleet” krijg je er zes in totaal. Hier bespreken we oa. je voortgang en doelen. 

 

Gegarandeerd Resultaat

Tijdens mijn trajecten zul je persoonlijk worden begeleid naar een betere hormoonbalans en levensstijl. Je zult in staat zijn eenvoudig je voeding en lifestyle aan te passen naar een blijvende lifestyle. Ik geef je per fase van je cyclus (ook al heb je er geen) aan wat je het beste kunt eten en leven. Zo houd je meteen variatie in je voedingspatroon. Zowel uit onderzoek, als uit eigen ervaring is gebleken dat als je gaat eten en leven volgens je cyclus, je hormonen weer in balans kunnen komen. Ik help je erbij, en samen komen we tot een gegarandeerd resultaat.

EMB Test

 Als je al een lange tijd een bloedtest wilt doen (regulier of iets anders) vanwege vage lichamelijke klachten, darmklachten, hormonale schommelingen, chronische stress of vermoeidheid. Dan kan de EMB test veel duidelijkheid brengen. De EMB test is een energetische Morfologische Bloedtest die door middel van een klein vingerprikje kan worden afgenomen. Er kan veel informatie uit het bloed worden gehaald bij de huisarts, maar er kan nog veel meer informatie uit het bloed worden gehaald. De EMB test is een holistische benadering van bloedonderzoek en kan preklinische belastingen en energetische belastingen aantonen. De uitslag van de test geeft veel waardevolle en bruikbare info over meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam (bron. sohf.nl). 

Lees hier wat er allemaal wordt gemeten: 

 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring 
 • Parasietbelasting
 • Adrenale Status
 • pH balans
 • B12-status
 • Vitaminenpanel (Vitamines B12, D, 
 • Mineralenpanel (magnesium, koper, zink, ijzer etc.)
 • Spoorelementenpanel
 • Toxische belastng
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress
 • Pancreasinsufficiëntie

Tevens worden de reguliere waardes gemeten en geanalyseerd:

 • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoblobine (Hb)
 • Hematociet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Het is tijdens het volgen van mijn trajecten mogelijk een EMB test af te nemen. Bij het langere traject zit het inbegrepen bij de prijs. Na het meten van de bovenstaande waardes kan ik een persoonlijk advies schrijven op het gebied van voeding & suppletie. Zo kan er nog persoonlijker gekeken worden naar een manier waarop jij een nieuwe lifestyle kunt verwelkomen in je leven. Boek een gratis info gesprek onderaan deze pagina, om meer erover te weten te komen. 

Tarieven

Wat anderen zeggen

Hoi Lavinia! Als eerste wil ik je erg bedanken voor de afgelopen maanden. Als ik ergens niet uitkwam of zat met vragen kon ik je altijd bereiken, super fijn! Ik heb verder veel van je geleerd, niet alleen over voeding maar ook over het reduceren van stress, huidverzorging, supplementen, etc. Met als mooi eind resultaat, dat ik al 2 keer ongesteld ben geworden dit jaar (wat voorheen een drama was). Vond het een erg leuk traject om te volgen en zal je zo nu en dan zeker op de hoogte houden. Weet zeker dat je nog veel meer mensen kan helpen met hun gezondheidsproblemen. Je bent een topper!!
Denise Bon

Uit de grond van mijn hart vertel ik jullie hoe ontzettend fijn ik het vond om door Lavinia begeleid te mogen worden. Al anderhalf jaar had ik geen menstruatie en tijdens de begeleiding én het gebruiken van haar tips, en het opvolgen van haar adviezen, ben ik al twee cyclussen achter elkaar ongesteld geworden! Naast deze vooruitgang heeft Lavinia mij geholpen meer rust in te bouwen in mijn leven, dat ik veel beter slaap, veel beter in mijn vel zit en nog zo veel meer!! Wat ik erg fijn vind is dat ze een gepersonaliseerd voedingsadvies voor mij heeft opgesteld, wat helemaal niet erg is om op te volgen. Ik raad iedereen ten zeerste aan bij Lavinia een traject te volgen. Mij heeft het zo gigantisch goed geholpen en ik heb nog een prachtige weg te gaan!

Anne Vermeulen

Working with Lavinia Frantzen has dramatically improved my life and overall health. Her personalized meal plans are accommodating to all dietary needs and the food she provides is always fresh and delicious. After delivery my kitchen is stocked with nutritious food, making it easier to eat right with a very busy schedule. Lavinia is creative with her recipes and is extremely knowledgeable of all diets, specializing in hormone balancing. Along with creating her personalized recipes, she also advises on foods to avoid/include in my daily life. She is warm, compassionate and truly cares about the people she works with. I highly recommend Lavinia’s food service to anyone who is on a journey to better health. 

Michelle J.

Heel blij met deze vrouw aan mijn zij! Lavinia kookt als private chef bij onze retreats; het is zó fijn om de zorg over het eten aan haar te kunnen overdragen! Lavinia neemt haar werk serieus en doet er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het allemaal piekfijn loopt. Ik heb er in ieder geval nauwelijks omkijken naar en dat zorgt ervoor dat ik me goed kan focussen tijdens het retreat. Nogmaals, super fijn dus! Ik kijk ernaar uit tijdens de volgende retreats weer met je te mogen samenwerken. <3

Lydia - Down To Earth Retreats

Hoé waardevol is het gevoel dat je niet alleen bent! Zonder Lavinia zat ik nu nog steeds met m’n ziel onder m’n arm te piekeren over wat ik hier nou toch mee moest: na 17 jaar gestopt met de pil, maar menstruatie blijft uit. Nu weet ik dat de natuur soms een zijstapje neemt en dat PCOS (of iets in die richting) bij veel vrouwen voorkomt. En vooral: dat de oplossing uit jezelf kan komen i.p.v. de hormoonspuit die mij bij het eerste huisartsconsult meteen werd aangereikt..) Ongecompliceerd en zonder goeroe-gedrag. Way to go voor mij, maar ik weet dat er mogelijkheden zijn!

Judith

Zo blij dat ik redelijk impulsief besloot te reageren op een oproep van Lavinia via Instagram voor haar hormoontraject. Ik volgde haar al een tijdje en had vaak echt het gevoel dat ze over mij schreef. Ik zat al een tijdje niet lekker in m’n vel, voelde me in zowat alle opzichten in mijn leven totaal uit balans na pittige jaren van zwanger willen worden wat niet lukte zonder medische tussenkomst door mijn PCOS en vervolgens de eerste tropenjaren met kind. Ik was moe, uitgeblust, op. Dus besloot ik te starten bij Lavinia. Haar manier van werken heb ik als heel warm en persoonlijk ervaren. Ze legt alles geduldig aan je uit, en reageerde snel op (al!) mijn vragen tussendoor. Het was voor mij heel snel duidelijk dat ze enorm veel kennis en kunde in huis heeft rondom voeding, hormonen en lifestyle. Lavinia neemt echt de tijd voor je. Ik gooide mijn hele voedingspatroon om, gecoacht door Lavinia, en dit werd nog veder door haar toegespitst na de uitslagen van de EMB test, gecombineerd met supplementen die ik nu dagelijks slik. Ook heb ik veel nieuwe gewoonten toegevoegd in mijn leven, zoals meer rust en ontspanning, beter voor mezelf en mijn lijf zorgen, waar ik nog altijd elke dag het verschil in merk in energie. Ik kan me inmiddels weer beter concentreren, ben minder vermoeid, voel me meer in balans, heb minder (hormoon)klachten en ook minder fysieke klachten. 
Ondanks dat het in het begin wat overweldigend voelde en niet haalbaar, in alles wat ik aan zou gaan passen qua voeding en lifestyle, door de fijne begeleiding van Lavinia kan ik na een paar maanden zeggen dat dit goed gelukt is. Ik raad haar dan ook zeker aan in mijn omgeving. Afstand is hierin geen probleem; gescheiden door +200 kilometer hebben wij veelal online of via telefoon contact gehad, dit werkte prima!
Eefje

In februari heb ik contact opgenomen met Lavinia omdat ik PCOS heb. Het lukte me niet om zelf uit te vinden waar het probleem bij mij zat. Ik heb er voor gekozen om een EMB test te doen met een uitgebreid advies, wat ik van Lavinia heb gekregen. Ze heeft me heel duidelijk verteld wat ik moest veranderen en gaf me de tijd om vragen te stellen. Na dik een maand van onder andere verandering qua eten, supplementen en beweging ben ik, sinds september 2017, weer uit mezelf ongesteld geworden. Ik had nooit gedacht dat dit mij zou lukken. Ik ben er nog niet, maar ik voel me zo veel beter en zie dat mijn lichaam zo goed op mijn nieuwe levensstijl reageert, dat het zeker niet moeilijk is om het vol te houden. Ik ben heel blij dat ik, na lang twijfelen, ervoor gekozen heb om toch hulp te zoeken en ben helemaal blij dat ik deze hulp van Lavinia heb mogen krijgen!

Simone

In tegenstelling tot wat ik van vriendinnen hoorde, was voor mij het stoppen met de pil een ware hel. Lichamelijk maar vooral mentaal had ik het enorm zwaar. Mijn hormonen waren all over the place en ik werd niet ongesteld. Bij de gynaecoloog werd na zes maanden PCOS ontdekt, dus ging ik weer even aan de pil. Maar ik wist dat het voor mij geen duurzame oplossing was. Drie maanden geleden ben ik voor de tweede (en definitief laatste) keer gestopt, dit keer onder begeleiding van Lavinia. En wat maakt dat een enorm verschil! Ik heb mijn lichaam veel beter leren kennen, en voel beter aan wat goed voor me is. Kort na het afsluiten van het traject werd ik ongesteld, mijn eerste natuurlijke menstruatie sinds m’n 17e (!). 

Saskia

Zo blij dat ik de stap heb genomen en in contact ben gekomen met jou! Door de fijne gesprekken ben ik erachter gekomen hoe je met de juiste voeding, supplementen en momenten voor jezelf weer in balans kan komen, je hormonen weer in balans kunnen komen. Dit was allemaal gebaseerd op de EMB test wat het heel persoonlijk maakte. Het hele plan hoort al steeds meer bij me, ik kan steeds meer genieten van de kleine dingen, pak net even vaker dat momentje voor mezelf dan voorheen, ik eet dingen die ik voorheen nooit zou hebben gekocht maar ik echt heel erg lekker ben gaan vinden! Ik hoop dat ik over een tijdje jou het mooiste nieuws kan vertellen en ik dit door jouw vele tips heb kunnen waarmaken! Heel veel dank! Liefs,

Cris

In April/ Mei heb ik een traject doorlopen bij Lavinia. Ik heb altijd een onregelmatige cyclus gehad, waarbij ik zelden een eisprong had. Begin dit jaar is er PCOS vastgesteld en ben ik aan de slag gegaan met Lavinia. Aan de hand van de EMB-test heeft zij een persoonlijk plan voor mij opgesteld. Ik ben supplementen gaan slikken, heb momenten voor mezelf genomen en heb mijn voeding behoorlijk aangepast. Wat was het interessant om inzicht te krijgen in je lichaam en te weten wat voor een voeding ik juist wel en niet moet eten. Ik heb er ontzettend veel van geleerd! Lavinia was altijd bereikbaar voor hulp en vragen. Ze reageerde heel snel en dacht echt met me mee. Het is zo fijn om je zo gesteund te voelen! Ik kan Lavinia aan iedereen aanraden. Na het aanpassen van mijn voeding en lifestyle had ik al snel 2 cyclussen een eisprong. Inmiddels ben ik 15 weken zwanger van ons eerste kindje…. Groetjes, Karin

Karin

Lieve lavinia,

Een aantal maanden kwam ik via een vriendinnetje bij jou terecht. In eerste instantie wist ik nog niet zo goed wat ik allemaal kon verwachten. Na ons eerste telefoon gesprek had ik door jou al het vertrouwen dat we een stuk verder zouden komen, dan dat ik in het ziekenhuis zou komen. Met onze kinderwens en vele hormoonbehandelingen verder waren we helemaal klaar met alle chemische behandelingen. Jij zei “dit kan anders”. En dat is zeker gebeurt! Door de juiste voeding en bewustwording van mijn lijf, kreeg ik een cyclus met uiteindelijk een ei sprong! Wie had dat gedacht na al die jaren van geen tot zelden een menstruatie periode.

En nu het fantastische aan dit mooie traject… Ik ben in verwachting van een kindje!!

Lieve lavinia, bedankt voor al je stimulerende woorden. Vooral als ik het even niet meer helemaal zag door de hoeveelheid informatie. Je creativiteit met heerlijke recepten en je zorgzame woorden die mij altijd weer het positieve lichtje gaven. En de tips voor de heerlijke producten om uit te proberen. Inmiddels al bij meerdere personen je naam genoemd. Hopelijk durven ook zij de samenwerking/behandeling aan met jou. Heel veel liefs, Romy

Romy

Lieve Lavinia.
Ik wil je bedanken voor alles! Ik ben heel blij dat ik je destijds een bericht heb gestuurd.. Daarna is mijn leven zoveel veranderd.. Ik zat totaal in de knoei met mezelf en mijn hormonen na mijn pilstop (PCOS) en kinderwens, wist niet waar ik moest beginnen na telkens niet ongesteld te worden. Maar door jouw hulp/EMB test en vele adviezen zit ik nu zoveel beter in mijn vel! Én als klap op de vuurpijl zijn we ook heel snel daarna in verwachting geraakt van ons kleine wondertje! Ik ben je echt heel dankbaar voor alles!! Bedankt lieverd!! Heel veel liefs 

Jessica

Ik volgde Lavinia al een tijdje, maar nooit contact gezocht, omdat ik 1,5 jaar bezig was met een Fertiliteit Traject. Toen Corona mijn behandelingen stop zetten heb ik direct contact gezocht om een Traject bij Lavinia te volgen. Wat heb ik veel geleerd en wat heeft Lavinia veel en goed voor mij klaar gestaan en mij geholpen. Ik ben Lavinia hier ook heel erg dankbaar voor. Door haar enorm grote kennis begeleid ze goed en staat elke dag voor haar cliënten klaar! Geen vraag is te veel en de hulp komt altijd met heel veel liefde. Toen mijn Fertiliteit Traject weer begon, had ik samen met Lavinia een goede basis gelegd om mijn nieuwe behandeling in te gaan. Samen met Lutrelef en Lavinia ben ik de eerste keer direct zwanger geworden en nu 20 weken zwanger van ons wondermeisje! Toen ik bij Lavinia uit behandeling was, vroeg ze nog regelmatig hoe het met me ging en met de zwangerschap. Dat geeft zoveel liefde en warmte wat Lavinia tekent als mens. Lavinia is zeker een aanrader en heb nooit spijt gehad van mijn keuze, nogmaals bedankt voor al je steun en hulp. Wie weet tot in de toekomst!

Cristina

In de zomer van 2020 nam ik een belangrijke beslissing. Ik voelde mijn kinderwens groeien en ondanks dat de huisarts en gynaecoloog er niet zo’n probleem van maakten dat ik geen menstruatiecyclus had, had ik er zelf wel de grootste moeite mee. Want dit was toch niet hoe de natuur hoorde te zijn? Ik leerde Lavinia kennen via haar instagram pagina. En na wat korte research besloot ik haar te contacten omdat de informatie op haar pagina me erg aansprak. Ik vond het fijn dat ze mij zo snel kon helpen! Want dat is het vaak, het moment dat je de drempel overstapt en hulp vraagt, is ook het moment waarop je de meeste nood voelt om geholpen te worden.  

Ik heb het kickstart traject gevolgd, en daarnaast heeft Lavinia een EMB test afgenomen. Wat ik als heel prettig heb ervaren aan de hulp van Lavinia is dat zij nooit settelt voor 1 standaard aanpak. Maar echt naar je luistert, en haar advies zo passend mogelijk probeert te maken op jouw vragen en wensen. En ook super makkelijk te bereiken is! Zo was ik bij de start van het traject wat overdonderd door de hoeveelheid informatie, en nieuwe producten/ termen die mij vreemd waren. Hoewel ik er zo veel zin in had, kreeg ik er toch even angst en stress van. Lavinia heeft mij toen echt gerust weten te stellen, en m’n vertrouwen weer teruggegeven. De 80:20 regel zal ik nooit vergeten; 80% is óók goed. 

Inmiddels ben ik nog iedere dag aan het leren welke voeding het meeste voor mij doet en ook wanneer. Ik vind het super leerzaam en leuk mijn lichaam zo te leren kennen! Ik ben nu bijna 5 maanden onderweg en heb al super veel bereikt: ik menstrueer. En nog belangrijker: ik heb véél minder last van moodswings! Alsof ik en mijn lijf weer 1 zijn. Een resultaat dat ik echt te danken heb aan de adviezen van Lavinia, bewustwording, kleine veranderingen in levensstijl, en ook diverse massages voor mijn psoas spier. 

Bedankt Lavinia voor je hulp!

Marjolein

Ik heb veel last van PCOS en na veel te lang twijfelen besloot ik om een consult te boeken bij Lavinia. Zij luisterde enorm goed en erkende ook mijn gevoelens. Wat een verademing nadat ik van mijn huisarts te horen kreeg dat ‘ik maar terug moest komen als ik zwanger wilde worden’. Nu heb ik (nog) geen kinderwens, maar voelde ik me over het algemeen gewoon ontzettend slecht. Overgewicht, acne, vermoeidheid, moodswings en een onregelmatige cyclus met heftige PMS enzovoort. Lavinia vertelde me dat ik aan al deze dingen zelf wat kon doen. Ik werd ik hier dolgelukkig van! Ik heb sinds ik de recepten van Lavinia gebruik (bijna) geen overgewicht meer. Ook is mijn acne een stuk minder wanneer ik me hieraan houd. Ik vind het geweldig hoeveel ik zelf kan doen om me beter te voelen. Zonder Lavinia’s hulp had ik dit niet zo precies geweten en had het waarschijnlijk nog jaren geduurd voor ik wist wat wel en niet goed voor me was. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar heb er nu eindelijke vertrouwen in dat het goedkomt. Ik kan dus iedere vrouw die hier last van heeft aanraden om een consult te boeken. Voor het geld dat je betaalt krijg je écht heel veel terug. En je hebt er je hele leven wat aan!

Sanne

Ik had een zeer onregelmatige cyclus en wist niet wat ik hier aan kon doen. Toen zag ik op Instagram het profiel van Lavinia voorbij komen, wow, eigenlijk beschreef het precies wat ik wilde; op een natuurlijke manier mijn lichaam weer in balans brengen. Heel bijzonder, want na de adviezen van Lavinia opgevolgd te hebben via het Kickstart traject, kwam het weer op gang. Het is heel fijn om op deze laagdrempelige manier hulp te ontvangen. Lavinia is altijd bereikbaar en weet zo ontzettend veel! Ook voel ik me zo begrepen door Lavinia en ze zoekt echt dingen tot op de bodem voor mij uit. Ik heb me nooit bezwaard gevoeld om iets te vragen. Het bijzondere aan Lavinia is dat ze niet alleen rekening houdt met je lichamelijke gezondheid, maar ook mentaal met je meedenkt. Vol met liefde heeft Lavinia mij geholpen om mijn cyclus weer in balans te brengen.  

Laura

Veelgestelde Vragen

Vragen over mijn voedings- en lifestyle traject(en)

Hoe lang duurt een traject?

Normaliter duurt een lang traject drie maanden. Het 3 weken plan is hier onderdeel van. 

 

Het basis traject duurt 4 weken. 

Het is altijd mogelijk een traject op maat te bespreken, als je langer wilt worden begeleid.

Kan ik dagelijks contact opnemen met de coach?

Tijdens het traject mag je de coach 24/7 mailen en whatsappen met vragen. De coach bepaalt echter wel wanneer er wordt geantwoord. Tip, spaar je vragen en stuur ze per week aan de coach. Dit geeft structuur voor zowel de coach als jezelf. 

Kan ik de coach calls bewaren voor na het traject?

Dit is helaas niet mogelijk, indien er een legitieme reden voor is. De bedoeling is dat alle coach calls tijdens het traject plaatsvinden. Wel kunnen coach calls worden opgeknipt, in samenspraak met de coach. Dit hangt echter wel af van de drukte qua aantal clienten. 

Kan ik het traject in termijnen betalen?

Jazeker. Er zitten wel extra kosten aan termijn betalingen verbonden. Hoeveel hangt af van het traject dat wordt geboekt, maar er komt tussen de 5-10 euro per termijn bovenop per factuur.  Het kickstart en EMB traject mogen in max. twee termijnen worden betaald, en een samengesteld traject hangt ervan af hoe lang het duurt en hoeveel het kost. 

Kan ik ook een los consult boeken?

Na het volgen van een traject en/of het afnemen van de EMB test is het mogelijk een los consult te boeken. Kosten voor een consult van 60 minuten kost 110 euro incl. BTW.

Kunnen we ook offline afspreken?

De coach calls kunnen zowel online of offline. Als je besluit langs te komen voor een afspraak, dan zal dit plaatsvinden in Amsterdam. Als ik naar jou toe kom, dan zal ik de reistijd en overige reiskosten doorbelasten. 

Wanneer start het traject?

Het traject start altijd op de afgesproken dag tussen cliënt en coach. Er zijn dus geen vaste startdata. 

Wat is een EMB Test?

De EMB test is een Energetische Morfologische Bloedtest. Lees hieronder hoe deze test in zijn werk gaat. 

Zit de emb test inbegrepen bij elk traject?

Bij het twee maanden traject zit de EMB test inbegrepen, evenals het nabesprekingsconsult. Als je de EMB test bij het korte traject boekt krijg je 30% korting. 

Kan ik de EMB test zelf afnemen thuis?

Als je in de zorg werkt en bekend bent met dit soorten bloedtesten, dan kun je de test zelf afnemen. Het is ook mogelijk dat ik naar jouw woonplaats kom en ik de test daar af neem. Hiervoor geldt wel een extra toeslag. Die toeslag hangt af van de reistijd en overige reiskosten. Bij een zelftest m.b.v. video call met de therapeut, worden de verzendkosten van de EMB test (7,25 euro) aan de cliënt doorberekend op de factuur.

Ik ben een moeilijke eter, kan ik dan alsnog meedoen?

Ik houd rekening met ieders wensen, en probeer zoveel mogelijk rekening daarmee te houden bij het maken van de menu’s en de recepten. Als er iets tussen staat wat je echt niet graag eet, dan bedenk ik ter plekke iets waar je wel van houdt. Ook zijn er lijsten toegevoegd waar je per week uit kunt kiezen. Daar zit vaak wel iets bij wat je wel lekker vindt. 

Ik slik medicijnen, kan ik het plan dan volgen?

In de meeste gevallen kun je het traject dan zeker volgen. Wel zal ik extra rekening houden met het suppletie advies. Als je de anticonceptiepil slikt, nuvaring of mirena spiraal hebt, is het ook mogelijk het traject te volgen. Wel is het zo dat gedurende de anticonceptiepil of mirena spiraal wordt gebruikt, er geen natuurlijke cyclus mogelijk is. Het is aan de cliënt of zij hiermee wilt stoppen tijdens het traject. 

Krijg de begeleiding die bij jou past! 

 Heb je behoefte aan extra begeleiding bij het balanceren van jouw hormonen? Ik help je er graag bij. Het heeft mij jaren gekost mijn PCOS omkeerbaar te maken, ik wil jou die vele jaren experimenteren besparen en je direct de tools geven waarmee je direct van start kan gaan, en een lifestyle kunt gaan opbouwen voor altijd.