Laat mij je helpen bij de begeleiding in het bewust voorbereiden op een zwangerschap met vertrouwen.

Het valt mij al jaren op dat vrouwen niet meer weten waar ze het zoeken moeten, betreft het verkrijgen van een normale hormoonbalans. Zelf heb ik in 2013 de diagnose PCOS gekregen, en ik had twee keuzes: weer aan de pil gaan, of het op een natuurlijke manier proberen d.m.v. oa. voedings- en lifestyle aanpassingen en traumawerk? Het werd de laatste keuze. Het heeft jaren gekost, te zijn waar ik nu ben. Mijn cyclus ging in 2017 van 450 dagen naar 30 dagen!

Inmiddels ben ik moeder van een dochter van 1,5 jaar oud. Het was een lange reis naar de zwangerschap toe, met miskramen en een operatie aan mijn baarmoeder die in een T-vorm zat. Dit werd gediagnostiseerd tijdens een fertiliteitstraject in België. Ik vertrouwde na die operatie weer volledig op mijn lijf en werd na vier cycli blijvend natuurlijk zwanger. Naast veel zelfstudie heb ik tijdens het volgen van de studie hormoontherapie en een  orthomoleculaire studie nog meer kennis vergaart betreft hormonen, en het zelfherstellende vermogen van ons lichaam. Ik vind het belangrijk dat een vrouw wordt gesupport op het pad dat zij wil bewandelen, met de keuzes die zij weloverwogen maakt. Zelf sta ik aan de zijlijn om de tools aan te reiken, maar iedere vrouw die ik begeleid doet het uiteindelijk zelf. Het blijft bijzonder om dit van dichtbij te mogen meemaken en ben dankbaar voor het vertrouwen dat zij mij geven. 

Wat houdt een traject bij mij in? 

 Er zijn twee verschillende trajecten, waar je uit kunt kiezen. Tijdens het traject van drie maanden zal ik je drie maanden lang begeleiden bij het behalen van een betere hormoonbalans . Deze tijd is nodig je lichaam te laten wennen aan verandering, zodat je deze lifestyle voor altijd kunt blijven vasthouden. We kijken niet alleen naar voeding en je cyclus, maar ook naar hoe sporten, slapen en selfcare je hormonale balans nog positiever kunnen beïnvloeden. Het is mogelijk een bloedtest af te nemen bij het lab waar ik mee samenwerk. Deze bloedtest nemen we aan het begin van het traject af. Als je al heel veel doet aan je voeding en leefstijl, maar heb je net even dat zetje nodig? Dan is wellicht het kortere traject meer op jou van toepassing. Tijdens dit traject gaan we vooral focussen op eten en bewegen volgens je cyclus, ook al is er nog geen cyclus. 

Hoe weet ik of dit traject iets voor mij is? 

» Je hebt al een lange tijd last van je hormonen (bijvoorbeeld PCOS, PMS, pijnlijke menstruatie, acne etc.)
» Je hebt een kinderwens, maar zwanger worden lijkt niet te lukken op de natuurlijke manier.
» Je hebt een onregelmatige cyclus, of helemaal geen cyclus, en wilt dit oplossen met voeding & lifestyle.
» Stress is een groot onderdeel van je leven, en je bent op zoek naar meer rust en regelmaat.
» Je wilt gezond eten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en merkt dat je vaak te druk bent om lekker voor jezelf en/of familie te koken. 
» Je slaapt slecht en neigt naar het gebruik van slaapmiddelen. Stiekem weet je wel dat dit niet de oplossing is.
» Je wordt altijd moe wakker en weet niet waar het vandaan kan komen.

Nog even op een rij:

Weekmenu's & Recepten

Tijdens mijn trajecten krijg je naast een advies guide, weekmenu’s en recepten. Allemaal gericht op het ondersteunen van de hormoonbalans. Ik geef je ook de ruimte zelf gerechten te bedenken met de extra recepten en ingrediëntenlijst die in het plan staan. In deze guide staat duidelijk wat je het beste kunt eten per week. Bij het “traject compleet” krijg je vele extra guides die ondersteunend werken, je leefstijl voor eens en altijd aan te passen.  Er zit een heel uitgebreid receptenboek bij die helemaal is ingericht op de fasen van de cyclus. Zo is het eenvoudig terug te vinden wat je wanneer kunt eten. Tijdens beide trajecten, is het mogelijk 24/7 vragen te stellen per mail of whatsapp. 

l

Advies Rapport op maat

Bij elk traject krijg je een advies guide op maat. Bij het grote traject kijk ik drie maanden vanaf de zijlijn mee, naar jouw cyclus. Je zult dus meer handvatten krijgen naast alleen een voedingsadvies. We gaan ook kijken naar dieper onderliggende oude overtuigingen, en die ombuigen naar positieve overtuigingen. Ook werk ik als ademcoach en krijg je een ademsessie bij dit traject. Naast de advies guide zijn er ook 1-op-1 consulten. Bij het “traject compleet” krijg je er zeven in totaal, waarvan 1 intake. Hier bespreken we oa. je voortgang en doelen. Je partner ontvangt bij het complete traject ook een guide, speciaal voor de man. 

 

Het resultaat

  Tijdens mijn trajecten zul je deels persoonlijk worden begeleid en neem ik de tijd naar jou te luisteren, en samen kijken we naar jouw huidige situatie. Ik kan helaas niet beloven welk resultaat je gaat behalen, dat kan geen enkele coach. Wat ik belangrijker vind is dat je een fijne richting kunt vinden in hoe je jouw pad wil bewandelen. Ik kan je de handvatten meegeven zodat je in staat bent na het traject, je voeding, leefstijl en mindset aan te passen naar een blijvende. Je krijgt informatie per fase van je cyclus (ook al heb je er geen) over wat je het beste kunt eten en hoe je het beste kunt leven volgens die fase. Ik kan vooral uit eigen ervaring vertellen dat eten en leven volgens de cyclus mijn leven heeft verrijkt.  

Trajecten

Wat anderen zeggen

Hoi Lavinia! Als eerste wil ik je erg bedanken voor de afgelopen maanden. Als ik ergens niet uitkwam of zat met vragen kon ik je altijd bereiken, super fijn! Ik heb verder veel van je geleerd, niet alleen over voeding maar ook over het reduceren van stress, huidverzorging, supplementen, etc. Met als mooi eind resultaat, dat ik al 2 keer ongesteld ben geworden dit jaar (wat voorheen een drama was). Vond het een erg leuk traject om te volgen en zal je zo nu en dan zeker op de hoogte houden. Weet zeker dat je nog veel meer mensen kan helpen met hun gezondheidsproblemen. Je bent een topper!!
Denise Bon

Uit de grond van mijn hart vertel ik jullie hoe ontzettend fijn ik het vond om door Lavinia begeleid te mogen worden. Al anderhalf jaar had ik geen menstruatie en tijdens de begeleiding én het gebruiken van haar tips, en het opvolgen van haar adviezen, ben ik al twee cyclussen achter elkaar ongesteld geworden! Naast deze vooruitgang heeft Lavinia mij geholpen meer rust in te bouwen in mijn leven, dat ik veel beter slaap, veel beter in mijn vel zit en nog zo veel meer!! Wat ik erg fijn vind is dat ze een gepersonaliseerd voedingsadvies voor mij heeft opgesteld, wat helemaal niet erg is om op te volgen. Ik raad iedereen ten zeerste aan bij Lavinia een traject te volgen. Mij heeft het zo gigantisch goed geholpen en ik heb nog een prachtige weg te gaan!

Anne Vermeulen

In februari heb ik contact opgenomen met Lavinia omdat ik PCOS heb. Het lukte me niet om zelf uit te vinden waar het probleem bij mij zat. Ik heb er voor gekozen om een EMB test te doen met een uitgebreid advies, wat ik van Lavinia heb gekregen. Ze heeft me heel duidelijk verteld wat ik moest veranderen en gaf me de tijd om vragen te stellen. Na dik een maand van onder andere verandering qua eten en beweging ben ik, sinds september 2017, weer uit mezelf ongesteld geworden. Ik had nooit gedacht dat dit mij zou lukken. Ik ben er nog niet, maar ik voel me zo veel beter en zie dat mijn lichaam zo goed op mijn nieuwe levensstijl reageert, dat het zeker niet moeilijk is om het vol te houden. Ik ben heel blij dat ik, na lang twijfelen, ervoor gekozen heb om toch hulp te zoeken en ben helemaal blij dat ik deze hulp van Lavinia heb mogen krijgen!

Simone

In April/ Mei heb ik een traject doorlopen bij Lavinia. Ik heb altijd een onregelmatige cyclus gehad, waarbij ik zelden een eisprong had. Begin dit jaar is er PCOS vastgesteld en ben ik aan de slag gegaan met Lavinia. Aan de hand van de EMB-test heeft zij een persoonlijk plan voor mij opgesteld. Ik ben supplementen gaan slikken, heb momenten voor mezelf genomen en heb mijn voeding behoorlijk aangepast. Wat was het interessant om inzicht te krijgen in je lichaam en te weten wat voor een voeding ik juist wel en niet moet eten. Ik heb er ontzettend veel van geleerd! Lavinia was altijd bereikbaar voor hulp en vragen. Ze reageerde heel snel en dacht echt met me mee. Het is zo fijn om je zo gesteund te voelen! Ik kan Lavinia aan iedereen aanraden. Na het aanpassen van mijn voeding en lifestyle had ik al snel 2 cyclussen een eisprong. Inmiddels ben ik 15 weken zwanger van ons eerste kindje…. Groetjes, Karin

Karin

Lieve lavinia,

Een aantal maanden kwam ik via een vriendinnetje bij jou terecht. In eerste instantie wist ik nog niet zo goed wat ik allemaal kon verwachten. Na ons eerste telefoon gesprek had ik door jou al het vertrouwen dat we een stuk verder zouden komen, dan dat ik in het ziekenhuis zou komen. Met onze kinderwens en vele hormoonbehandelingen verder waren we helemaal klaar met alle chemische behandelingen. Jij zei “dit kan anders”. En dat is zeker gebeurt! Door de juiste voeding en bewustwording van mijn lijf, kreeg ik een cyclus met uiteindelijk een ei sprong! Wie had dat gedacht na al die jaren van geen tot zelden een menstruatie periode.

En nu het fantastische aan dit mooie traject… Ik ben in verwachting van een kindje!!

Lieve lavinia, bedankt voor al je stimulerende woorden. Vooral als ik het even niet meer helemaal zag door de hoeveelheid informatie. Je creativiteit met heerlijke recepten en je zorgzame woorden die mij altijd weer het positieve lichtje gaven. En de tips voor de heerlijke producten om uit te proberen. Inmiddels al bij meerdere personen je naam genoemd. Hopelijk durven ook zij de samenwerking/behandeling aan met jou. Heel veel liefs, Romy

Romy

Lieve Lavinia.
Ik wil je bedanken voor alles! Ik ben heel blij dat ik je destijds een bericht heb gestuurd.. Daarna is mijn leven zoveel veranderd.. Ik zat totaal in de knoei met mezelf en mijn hormonen na mijn pilstop (PCOS) en kinderwens, wist niet waar ik moest beginnen na telkens niet ongesteld te worden. Maar door jouw hulp en vele adviezen zit ik nu zoveel beter in mijn vel! Én als klap op de vuurpijl zijn we ook heel snel daarna in verwachting geraakt van ons kleine wondertje! Ik ben je echt heel dankbaar voor alles!! Bedankt lieverd!! Heel veel liefs 

Jessica

Ik volgde Lavinia al een tijdje, maar nooit contact gezocht, omdat ik 1,5 jaar bezig was met een Fertiliteit Traject. Toen Corona mijn behandelingen stop zetten heb ik direct contact gezocht om een Traject bij Lavinia te volgen. Wat heb ik veel geleerd en wat heeft Lavinia veel en goed voor mij klaar gestaan en mij geholpen. Ik ben Lavinia hier ook heel erg dankbaar voor. Door haar enorm grote kennis begeleid ze goed en staat elke dag voor haar cliënten klaar! Geen vraag is te veel en de hulp komt altijd met heel veel liefde. Toen mijn Fertiliteit Traject weer begon, had ik samen met Lavinia een goede basis gelegd om mijn nieuwe behandeling in te gaan. Samen met Lutrelef en Lavinia ben ik de eerste keer direct zwanger geworden en nu 20 weken zwanger van ons wondermeisje! Toen ik bij Lavinia uit behandeling was, vroeg ze nog regelmatig hoe het met me ging en met de zwangerschap. Dat geeft zoveel liefde en warmte wat Lavinia tekent als mens. Lavinia is zeker een aanrader en heb nooit spijt gehad van mijn keuze, nogmaals bedankt voor al je steun en hulp. Wie weet tot in de toekomst!

Cristina

Ik had een zeer onregelmatige cyclus en wist niet wat ik hier aan kon doen. Toen zag ik op Instagram het profiel van Lavinia voorbij komen, wow, eigenlijk beschreef het precies wat ik wilde; op een natuurlijke manier mijn lichaam weer in balans brengen. Heel bijzonder, want na de adviezen van Lavinia opgevolgd te hebben via het Kickstart traject, kwam het weer op gang. Het is heel fijn om op deze laagdrempelige manier hulp te ontvangen. Lavinia is altijd bereikbaar en weet zo ontzettend veel! Ook voel ik me zo begrepen door Lavinia en ze zoekt echt dingen tot op de bodem voor mij uit. Ik heb me nooit bezwaard gevoeld om iets te vragen. Het bijzondere aan Lavinia is dat ze niet alleen rekening houdt met je lichamelijke gezondheid, maar ook mentaal met je meedenkt. Vol met liefde heeft Lavinia mij geholpen om mijn cyclus weer in balans te brengen.  

Laura

Veelgestelde Vragen

Vragen over mijn voedings- en lifestyle traject(en)

Hoe lang duurt een traject?

Normaliter duurt een lang traject drie maanden. Het 3 weken plan is hier onderdeel van. 

 

Het basis traject duurt 4 weken. 

Het is altijd mogelijk een traject op maat te bespreken, als je langer wilt worden begeleid.

Kan ik dagelijks contact opnemen met de coach?

Tijdens het traject mag je de coach 24/7 mailen en whatsappen met vragen. De coach bepaalt echter wel wanneer er wordt geantwoord. Tip, spaar je vragen en stuur ze per week aan de coach. Dit geeft structuur voor zowel de coach als jezelf. 

Kan ik het traject in termijnen betalen?

Jazeker. Er zitten wel extra kosten aan termijn betalingen verbonden. Hoeveel hangt af van het traject dat wordt geboekt, maar er komt tussen de 5-10 euro per termijn bovenop per factuur.  Het kickstart en EMB traject mogen in max. twee termijnen worden betaald, en een samengesteld traject hangt ervan af hoe lang het duurt en hoeveel het kost. 

Kan ik ook een los consult boeken?

Na het volgen van een traject en/of het afnemen van de EMB test is het mogelijk een los consult te boeken. Kosten voor een consult van 60 minuten kost 110 euro incl. BTW.

Wanneer start het traject?

Het traject start altijd op de afgesproken dag tussen cliënt en coach. Er zijn dus geen vaste startdata. 

Ik ben een moeilijke eter, kan ik dan alsnog meedoen?

Ik houd rekening met ieders wensen, en probeer zoveel mogelijk rekening daarmee te houden bij het maken van de menu’s en de recepten. Als er iets tussen staat wat je echt niet graag eet, dan bedenk ik ter plekke iets waar je wel van houdt. Ook zijn er lijsten toegevoegd waar je per week uit kunt kiezen. Daar zit vaak wel iets bij wat je wel lekker vindt. 

Ik slik medicijnen, kan ik het plan dan volgen?

In de meeste gevallen kun je het traject dan zeker volgen. Wel zal ik extra rekening houden met het suppletie advies. Als je de anticonceptiepil slikt, nuvaring of mirena spiraal hebt, is het ook mogelijk het traject te volgen. Wel is het zo dat gedurende de anticonceptiepil of mirena spiraal wordt gebruikt, er geen natuurlijke cyclus mogelijk is. Het is aan de cliënt of zij hiermee wilt stoppen tijdens het traject. 

Krijg de begeleiding die bij jou past! 

 Heb je behoefte aan extra begeleiding bij het balanceren van jouw hormonen? Ik help je er graag bij. Het heeft mij jaren gekost mijn PCOS klachten onder controle te krijgen, ik wil jou die vele jaren experimenteren besparen en je direct de tools geven waarmee je direct van start kan gaan, en een lifestyle kunt gaan opbouwen voor altijd.