Hi, ik ben Lavinia.

Ik kampte vanaf mijn pubertijd met ontzettend veel gekke symptomen. Stemmingswisselingen, acne, opgeblazen gevoel, depressies en onzekerheid waren inmiddels deel van mijn leven geworden. Ik ging op mijn zeventiende aan de pil, op advies van de huisarts. Die pil legde heel wat symptomen aan banden, totdat ik daarmee stopte op mijn 26e…

Het hele verhaal

De symptomen kwamen na het stoppen weer terug en het was nog veel erger. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose PCOS mee naar huis. In een notendop houdt dit in dat ik geen eisprong had, en daarmee verminderd vruchtbaar was. Tijdens mijn zoektocht naar meer balans is het mij gelukt om mijn PCOS onder controle te krijgen, en ging mijn cyclus in 2017 van 455 dagen naar 30 dagen, met een eisprong! 

In 2020 kregen mijn vriend en ik een kinderwens, en werd ik vrij snel op een natuurlijke wijze zwanger. Helaas eindigde deze zwangerschap in een miskraam. Ik wilde tot de bodem uitzoeken waar dit door kon komen en uiteindelijk kwamen ze in België, na de tweede miskraam, erachter dat ik een afwijkende T- vormige baarmoeder had. Daar bovenop kwam ook nog de diagnose Adenomyose. Dit houdt in dat er baarmoederslijmvlies in de baarmoederspier groeit, wat de innesteling kan belemmeren. Ik besloot de operatie te laten doen. In de herstel periode bereidde ik mijn partner en mij opnieuw voor op een nieuwe zwangerschap. Vier cycli na de operatie werd ik op natuurlijke wijze zwanger van onze dochter Lucie. Er is vaak nog zoveel mogelijk, alvorens een medisch traject echt nodig is. Ik wil jou helpen om het vertrouwen weer terug te vinden, zodat je op een bewuste en vertrouwde manier je kunt voorbereiden op een zwangerschap.

Ben je benieuwd welke stappen voor jou zouden kunnen werken?

Klik op de link hieronder voor meer informatie over mijn 1-op-1 trajecten, waarin ik je persoonlijk begeleid naar een evenwichtige hormoonbalans en bewuste voorbereiding op een zwangerschap. Op deze pagina kun je ook een gratis informatiegesprek inplannen. 

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Liefs,
Lavinia