Hi, ik ben Lavinia.

Ik kampte vanaf mijn pubertijd met ontzettend veel gekke symptomen. Stemmingswisselingen, acne, opgeblazen gevoel, depressies en onzekerheid waren inmiddels deel van mijn leven geworden. Ik ging op mijn zeventiende aan de pil, op advies van de huisarts. Die pil legde heel wat symptomen aan banden, totdat ik daarmee stopte op mijn 26e…

Het hele verhaal

De symptomen kwamen na het stoppen weer terug en het was nog veel erger. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose PCOS mee naar huis. Iets waar 1 op de 8 vrouwen last van heeft, maar nog steeds weinig over te vinden is. Tijdens mijn zoektocht naar meer balans is het mij gelukt om mijn PCOS onder controle te krijgen, en ging mijn cyclus van 455 dagen naar 30 dagen! Ik wil jou helpen om de balans weer terug te vinden, en we gaan door zoeken tot we de oorzaak hebben gevonden.

In drie verschillende artikelen heb ik mijn verhaal geschreven. Lees hier over hoe mijn PCOS begon, hier over hoe ik omga met PCOS en hier het laatste deel over hoe ik mijn PCOS heb overwonnen.

Altijd gevoelig voor PCOS

Ik ben mij ervan bewust dat ik mijn hele leven gevoelig zal blijven voor de symptomen van PCOS. Vooral stress is bij mij een grote boosdoener. Gelukkig kun je het al heel veel dragelijker maken door te beginnen met je voeding aan te passen. Voor mij is eten volgens mijn cyclus een gewoonte geworden, evenals in de ochtend mediteren.

Ben je benieuwd welke stappen voor jou zouden kunnen werken?

Klik op de link hieronder voor meer informatie over mijn voedings- en lifestyle trajecten, waarin ik je persoonlijk begeleid naar een evenwichtige hormoonbalans. Op deze pagina kun je een gratis informatiegesprek inplannen. 

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Liefs,
Lavinia