Sinds april dit jaar heb ik een eigen rubriek op de website van Women’s Health. De rubriek heet “Ask Lavinia” en zal gaan over de hormoonbalans. We weten allemaal dat alles draait om je hormonen, maar hoe vind je nou die balans? Ik help je er graag bij.

In de Ask Lavinia rubriek ga ik hormoon gerelateerde vragen beantwoorden van Women’s Health lezeressen. Iedere vrouw verdient het om haar vraag beantwoord te krijgen, en daarom zal ik ervoor zorgen dat ik zo uitgebreid mogelijk antwoord.

Lees het eerste artikel van de Ask Lavinia rubriek op Women’s Health hier.

Mocht je niet willen wachten tot je vraag is beantwoord, dan kun je altijd een gratis info gesprek inplannen voor meer informatie over mijn trajecten. Ik heb al veel vrouwen geholpen bij het balanceren van hun hormoonbalans en bij natuurlijk zwanger worden.

Close