
wat heb je nodig (4 personen)
– 1 pak gerookte zalm
– 4 sneden witbrood (2 wentelteefjes per persoon)
– bosje bieslook
– bakje Hüttenkäse
– 2 tenen knoflook, geperst
– halfvolle melk
– 2 eieren
– zout & peper
Hoe maak je het
Druk met een glas rondjes uit het witbrood (diameter ongeveer 8 cm). Kluts de eieren met de melk in een diep bord. Meng de hüttenkäse met de gesnipperde bieslook, uitgeperste knoflook en breng op smaak met zout en peper.
Haal de rondjes witbrood door het melk/ei mengsel en verhit boter in de koekenpan. Bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin.
Verdeel het hüttenkäse mengsel op een wentelteefje, vervolgens een plakje zalm en als laatste nog een wentelteefje. Garneer af met bieslook en klaar is jou topper van een voorgerecht!