Processed with VSCOcam with f2 presetHeel soms (echt soms) verveel ik me. In plaats van op de bank te ploffen duik ik dan vaak de keuken om nieuwe recepten te bedenken. De meiden van The Green Happiness inspireren mij vaak met hun heerlijke recepten. Zo kwam ik bij het recept voor deze (raw) brownies. Echt heel makkelijk en verantwoord! Zelf voegde ik er nog kokosrasp en amandelen aan toe voor een lekkere bite.

Wat heb je nodig voor ongeveer 10 stukjes:

– 50 gram boekweitmeel
– 10 dadels
– handje gehakte amandelen
– 2 eetlepels rauwe cacao
– 1 eetlepel kokosrasp
– 6 eetlepels water

Hoe maak je het:

Dadels ontpitten en tot een pasta malen in een mini-hakmolen of keukenmachine met boekweitmeel, cacao, amandelen en kokosrasp. Voeg nu lepel voor lepel het water toe. Als het te droog is voeg je nog wat water toe. Het moet een beetje de substantie van chocoladepasta krijgen.

Smeer nu de pasta uit op een stuk bakpapier. Zorg dat de plak ongeveer 1,5 cm dik is. Zet het een nachtje in de vriezer en geniet de volgende dag van een heerlijke snack!

Enjoy!