
Wat heb je nodig (2 personen):
– Halve kip van de grill (ik haal mijn grill kippetjes vaak bij de Turk om de hoek, deze is verkozen tot een van de beste uit mijn buurt)
– Bosje koriander
– 2 bos uitjes
– zwarte bonen
– mais
– cherrytomaten
– 1 eetlepel mayonaise
– 1 eetlepel witte wijn azijn
– 1 of 2 avocado’s
– peper & zout
Hoe maak je het:
Pluk de kippenborst van het karkas in kleine stukjes en verwijder het vel. Snijd de bos-uitjes en de cherrytomaten. Hussel nu in een kom de kip met de zwarte bonen, mais, cherrytomaten, koriander (naar smaak) en breng op smaak met de mayonaise, witte wijn azijn en peper & zout. Snijd de avocado(‘s) doormidden en verwijder de pit. Verdeel nu de salade over de avocado helften en lekker smullen maar!!!