Lilian in een 1-op-1 sessie met een cliënt

De cursus “Volgende Stap Naar Zwangerschap” is opgezet door Lilian Kruse, Hypno Fertility Therapeute. Lilian is een bezige bij, en runt met veel passie haar bedrijf Bee Mom. Niet alleen heeft zij een mooie cursus gelanceerd voor vrouwen met een kinderwens, je kunt ook 1-op-1 sessie bij haar boeken. Ook heeft zij nog een Zwanger Worden traject. Het maakt niet uit of je daarbij in een fertiliteit traject zit of op een natuurlijke wijze zwanger probeert te worden. Haar main focus zit op blokkades weghalen die de onvervulde kinderwens in de weg kunnen zitten. Naast het traject en de cursus, heeft zij ook een veel beluisterde Podcast. In deze podcasts deelt zij haar eigen ervaringen over haar kinderwens en interviewt zij ook cliënten over hun reis naar een zwangerschap. De podcasts zijn al over de 4000 keer beluisterd, en ik zie dit het komende jaar alleen maar groeien! 

Hoe Lilian mij van onbewuste blokkades af hielp

Vorig jaar zomer ontmoette ik Lilian en er was direct een klik. Mijn zomer verliep niet zoals gepland, en het was een cadeautje Lilian te ontmoeten, en te werken aan mijn onbewuste blokkades. Er zaten aardig wat blokkades en angsten. Een daarvan was mijn rij-angst. Door de 1-op-1 sessies met Lilian (en daarnaast heel veel support van mijn vriend) ben ik over de rij-angst heen gekomen. Wat een opluchting! Dit was een van mijn grootste angsten die mij letterlijk deden stilstaan. 

“ik dacht dat zwanger worden voor mij heel moeilijk zou gaan worden”

De hypnoses en audio’s van Lilian zijn gericht op wensmoeders, en ik kan er lang of kort over zijn, ik (samen met mijn vriend) heb ook een kinderwens. Het voelde daarom goed om aan deze onbewuste blokkades te hebben gewerkt met Lilian, alvorens ik straks zelf moeder ben. Ik heb naast de 1-op-1 sessies vanuit het Zwanger Worden traject, ook de cursus gevolgd. Al van jongs af aan heb ik bepaalde overtuigingen gehad. Ik dacht dat zwanger worden voor mij heel moeilijk zou gaan worden. Onbewust droeg ik dit met mij mee. Ik ben blij dat ik, voordat ik moeder ben, aan deze overtuigingen heb kunnen werken. Ik ga binnenkort meer delen over mijn reis naar het moederschap, en wat ik doe en heb gedaan als voorbereiding daarop. 

Cursus “Volgende Stap Naar Zwangerschap” van Lilian Kruse

De cursus “Volgende Stap Naar Zwangerschap” is een geweldige cursus om stapsgewijs aan jouw onbewuste blokkades te werken. Ja, je hoort het goed. Jij kunt dat helemaal zelf doen met behulp van Lilian haar waardevolle kennis die zij in deze cursus heeft gestopt. De cursus is voor vrouwen/stellen waarbij zwanger al een geruime tijd niet wil lukken, en je je afvraagt wat de volgende stap gaat zijn. Wanneer je een kinderwens hebt, kan een goede voorbereiding veel doen, en het geeft meer rust en vertrouwen. Het kan erg zwaar zijn als zwanger worden niet vanzelf gaat, je ziet vrienden om je heen zwanger worden, je merkt dat je controlegedrag gaat uitvoeren en je krijgt gedachten als: “wat als het niet lukt?” en je bent bang voor een eventueel traject in het ziekenhuis. Als je dit herkent is deze cursus zeker voor jou. 

In stap 3 van de cursus geef ik voedingsadvies, en ga ik in gesprek met Lilian over welke voedingsmiddelen je het best mijdt als je een kinderwens hebt. Super leuk gesprek en heel leerzaam als je een volgende stap wilt zetten in je reis naar zwanger worden. 

De voordelen van de cursus:

⋒ Je gaat een persoonlijk plan maken, en je krijgt waardevolle adviezen van Lilian;
⋒ Je zult ontdekken wat voor jou belangrijk is op bewust en onbewust level;
⋒ Krijg dat vertrouwen dat je de beste keuze maakt voor JOU;
⋒ Je ontdekt of en wat je onbewuste blokkades zijn op het gebied van zwangerschap;
⋒ Je volgt de cursus op jouw tempo, de cursus blijft minimaal een jaar beschikbaar;
⋒ Nuttig voor alle situaties en punten in de kinderwens;

Als ik iets heb geleerd sinds ik veel innerlijk werk doe bij mezelf, dan is het erkennen van mijn negatieve overtuigingen, onbewuste blokkades en angsten. In het begin lijkt het een enorme klus, maar al gauw heb je het trucje door en kun je met behulp van de kennis uit de cursus en jouw doorzettingsvermogen weer de kapitein op jouw schip worden. Je kunt ook weer blij zijn voor anderen, omdat je het vertrouwen voelt dat het goed gaat komen met jouw kinderwens. Op mijn blog kun je ook positieve ervaringen lezen van vrouwen die ondanks PCOS en een hormonale disbalans toch zwanger zijn geworden. Klik op deze link om bij de artikelen te komen.

Cadeautje voor mijn lezers

Speciaal voor mijn lezers en volgers met een kinderwens mag ik een kortingscode geven voor het volgen van de cursus. Met de code: Lavinia10 ontvang je 10% korting op deze waardevolle cursus (t.w.v. 97 euro incl BTW). De cursus blijft minimaal een jaar beschikbaar. Dat is wel zo prettig, zodat je de cursus in je eigen tijd kunt volgen. Klik hier om direct mee te doen met de cursus, en vergeet de kortingscode niet.

*** Vriendinnen-Actie ***

Speciaal t/m woensdag 17 maart kun je gebruik maken van een speciale actie, en dat is de vriendinnen-actie. Lees hieronder wat het inhoudt:

⋒ Schrijf je in en krijg de tweede inschrijving GRATIS, voor een vriendin of een bekende, die het ook goed kan gebruiken

⋒ Gebruik bij aanschaf van de cursus de kortingscode: “lavinia10” en ontvang ook nog eens 10% korting op de cursus (zie alle info in het artikel